perjantai 15. joulukuuta 2017

Pikkujoulu

Meillä on tapana pitää pikkujoulu muutaman yatäväperheen kanssa aina joulukuun puolivälissä. Asiaan kuuluu glögiä, nyyttäriperiaatteella hyvää ruokaa ja viiniä. Minä tarjoan glögin, ruokahuoneen ja  pullon viiniä kaikkien käyttöön ja tänä vuonna tein SUOMALAISIA lihapullia ja SUOMALAISIA perunapiirakoita ja muusta ruuasta en vielä tiedä. Paitsi että Tracy tuo jälkkäriä, sillä hän ja kakku kuuluvat yhteen. Kakku on erilainen joka vuosi. 

Mukava illanvietto siis edessä ja juhlakausi on alkanut todenteolla. Lahjoja emme tällä porukalla vaihda, paitsi joskus, jos siltä tuntuu. Katsotaan mitä tämän vuoden kattaukseen ilmestyy... minä ainakin tykkään tästä jokainen tuo jotain -periaatteesta tosi paljon eli matalan kynnyksen juhlista. 

xxx

Söimme seitseman kerroksen dippikastiketta nachojen kanssa, juuressalaattia, feta-pinaatti-muna-piirakkaa (sanovat casseroliksi, mutta minusta enemmän piirakka) lihapullien kanssa. Kakku oli kahvikakku kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla. Nams. Ja saimme pienet joululahjat tyttöjen kesken. Ihana ilta, ihana porukka ja nuo miehetkin tulevat koko ajan enemmän tutuiksi. Me naiset tapaamme lähes viikoittain lounaalla eli tämä on se naisten porukka, joka tietää kaiken. 

Seuraavana on tiedossa lähi-kollegojen kanssa keskustalounas (hih, kuullostaa poliittiselta kannanotolta, tarkoittaa siis reissua uptowniin eli Charlotten keskustaan) sunnuntaina; nämä kaksi ovat niitä naisia, joiden kotiin (ja kahvinkeittimen ääreen) kutsun itseni kylään... tai no, yleensä me käydään kahvilla pari kertaa viikossa joka tapauksessa. Näiden naisten kanssa ei jaeta vain henkilökohtaisuuksia, vaan myös työ- ja bisnessuunnitelmia. Uudet tuulet puhaltaa.

 

Tämä on ruokahuoneen jouluasetelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti