Minä


Olen Kata, koulutettu hieroja Suomessa ja licensed massage therapist Pohjois-Karoliinassa. Intohimoni on kuitenkin kalevalainen jäsenkorjaus ja sitä minä oikeasti täälläkin teen. Eri nimikkeellä vaan. Olen perustamassa (virallista) yritystä ja lanseeraan hoitomuotoani tänne. Työblogini on englanniksi (Katasway.com), mutta tämä suomenkielinen on henkireikä ja huomioiden purkupaikka.

Muutimme tänne kohta neljä vuotta sitten, kun likka aloitti high schoolin. Nyt sitä ollaan keskellä collegeen hakua ja aikomus on jäädä tänne. Saimme Green Cardit alkuvuodesta 2016.

Yritän myös panostaa enemmän projektiini ´Kata kuntoon`eli löytää itselle omimman tavan liikkua ja pysyä kunnossa. Siihen liittyy monia tekijöitä: fyysinen työ, kuumuus, lähestyvä menopaussi (siis oikeestiko sen tässä näin myönnän), laiskuus, selkävaivat, ylipaino ja kaikki mahdolliset tekosyyt. Mitään pirtelö-ohjeita en aio antaa (vaikka nykyään melko usein aamusheikkaankin), enkä yhtään kuvaa ennen ja jälkeen julkaista, mutta mistäpä muusta keski-ikäinen nainen kertoisi kuin itsestään ja elämästään ja minun kohdallakin syöminen on osa sitä.

Tätä saa kommentoida: suomenkielinen osuus on oma tarinansa ja kohdennettu suomalaisille lukijoilleni. Tästä se alkaa: uusi elämä. Ei enää maahanmuuttajana, ei enää uutena tulokkaana, eikä altavastaajana. Vaan tavallista elämää pienyrittäjänä Charlottessa. Ripaus kotomaisuutta ja aimo annos jenkkimeininkiä. Olisko jo hippunen punaniskaa päässyt yllättämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti