maanantai 18. joulukuuta 2017

17.12.

Käykö jouluvalmisteluista se, että syö fish&chips norjalaisessa pubissa, jossa raikaa Panthersien peli? http://valhallapub.com Se peli käydään siinä alle puolen mailin päässä stadionilla, mutta sinne ei ole kaikilla varaa... ja me sovittiin keskusta-lounas vahingossa pelin kanssa päällekkäin. Mutta ei se haitannut, sillä emme joutuneet ryysikseen; parkkimaksu tosin $20 mikä on tämänkin maan mittakaavassa törkeää!

Poikkesimme myös (saksalaisella) joulutorilla ja ostin itselleni kynsikkäät! Joiden nimi ei yrityksistäni huolimatta selvinnyt (myyjäkään ei puhunut ihan autenttisesti) englanniksi. Hienot ovat! http://www.cltchristmasvillage.com. Tuosta nettisivusta saa kyllä vähän suureellisemman vaikutelman, mutta tämä onkin vasta toinen joulutori laatuaan, ja tänä vuonna astetta parempi kuin vuosi sitten.

Sitten mentiin (tietenkin) kahville Coco and the Directoriin http://cocoandthedirector.com. Ja illalla jatkettiin Game of Thrones -maratonia, eikä houtukusista huolimatta joulukonsertteihin (uskon, että olisivat hienoja, mutta  periaatteestakaan en halua mennä yhdenkään kirkon konserttiin. Vaihtoehtoja olisi noin sata kymmenen mailin sisällä.). Kohta on ekasta kaudesta selvitty. Sunnuntait on kivoja! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti