perjantai 29. joulukuuta 2017

...ennen suurta juhlaa!

Tänään oli viikon toinen työpäivä ja asiakkaitten välissä opettelin ensiaskeleet uuden instapotin käytössä. Minulle on vaikeaa, kun täytyy oikeesti mitata ainekset tarkkaa, sillä ruuanlaitossa olen vähän sinnepäin -ihminen. Instapot on haudutin ja painekattila samassa paketissa eli keittää riisin alle 15 minuutissa (keittoaika on oikeesti 3 minuuttia, sitten odotetaan vielä 10) ja siksi on olennaista, että sitä vettä on oikea määrä. Riisi keittyi hyvin, kunhan ensin vähän louksutettiin leukojamme kaikemmaailman nappuloiden kanssa (mun pesukonekin on mallia vain kolme nappulaa kiitos). Myös appelsiinikana onnistui, mutta siinä vaiheessa minultakin nousi höyry päästä: miksi nämä koneet pilipimputtavat ja vinkuvat ja ääntelevät? Esimerkiksi, kun laitat kannen kiinni, niin tilulilulei raikaa. V***ttaa tuo äänisaaste meikäläisen misofoniaa.

Sitten sain näpyteltyä myös vuoden kirjanpidon kuosiin eli olin varsin tehokas... sillä illalla suuntasimme Elizabethin ja Scottin hääillalliselle! 

Nautimme hyvää ruokaa ja juomaa pienissä, hauskoissa, intiimeissä ja välittömissä häissä (vihkiminen tapahtui vain perheen kanssa, me osallistuimme sitten illalliselle). Ei pönötystä, jonotusta tai odottelua, vaan rento meininki ja päällepäätteeksi yksityiskonsertti! On ihana tuntea musiikkimaailman ihmisiä ja päästä mukaan tunnelmiin. On myös mukava tavata kasvotusten ihmisiä, joista on kuullut puhuttavan. Ja onhan se ihanaa, kun hääpari on niin rakastunut! 

Kuvia on vaikea saada onnistumaan hämyisissä oloissa, mutta tässä pari maistiaista:




Esiintyjänä valloittava Joe Newberry http://joenewberry.me/wordpress/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti