maanantai 1. tammikuuta 2018

Uuden vuoden aatto

Täällä on kylmä! Nyt pitäisi aikuisten oikeesti etsiä ne jäljelläolevat alusvaatteet, jotta tarkenisi mennä lenkille. Tiedän, että olen naurettava, mutta kun niitä talvivaatteita tarvitsee kerran kolmessa vuodessa, niin on vaan yksinkertaisempaa pysyä sisällä. 

Ensimmäinen kuorma eli painavat tavarat, joihin tarvitsin miehen kantoapua, on viety uuteen toimistoon. Ihanaa! Teen vielä ekan viikon kaksi työpäivää kotona, ja sitten menen kurssille torstaista sunnuntaihin, mutta maanantaina 8.1. aloitan uudessa paikassa. Näin se sitten kääntyi uuteen vuoteen ja uuteen paikkaan. Minä pääsääntöisesti tykkään muutoksista eli toivottavasti tämä tuo lisäenergiaa työhön. Uutta on hyvä oppia.

Ja työllistävä vaikutus on silläkin, että tammikuusta minulla on siis 3 opetettavaa suomen kielessä eli siihenkin olisi aikaa irrotettava. Nettikurssien ylläpitö vie aina enemmän ajallista panostusta kuin kuvittelee, eli oppimisen paikka kai sekin. Tuppaan vaan innostumaan. Kaksi tunti hujahti iltapäivällä. Olisiko siis aika irrottautua facesta, joka vie ihan liikaa aikaa tyhjänpäiväiseen? Yritän! 

Uusi vuosi vaihtui siis työtä tehden ja telkkaria katsoen, sillä muuhun ei ollut voimia. Joulukuu oli yhtä juhlaa, mutta vuosi vaihtui ihan kotona lötkötellen. Tänäkin vuonna painuin pehkuihin hippusta ennen puoltayötä, kun silmät painuivat kiinni. En myöskään tee uuden vuoden lupauksia. Vuosi 2017 oli kaikin puolin hyvä ja sellaista toivon uudestakin. Elämä vie, äiti sopeutuu parhaansa mukaan! 

Ja tämäkin on valmistunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti