lauantai 30. heinÀkuuta 2016

Pikahuomioita Minnesotasta

🍀Siis oikeesti kaupassa oletetaan, ettĂ€ pakkaan itse ostokseni! Vaikka teen sen jokatapauksessa myös kotona, niin pisti silmÀÀn. Ja paperikassi oli ilmainen!
🍀Toi Mississippi on tossa ja kiertelee Twin CitejĂ€. Tai toisinpĂ€in. Komea joki myös silloinkin, kun sitĂ€ ei ihaile koulun maantiedon kirjasta.
🍀TĂ€hĂ€n asti eniten iloa on tuottanut piharatamon vallassa olevan nurmikon bongaaminen! Oli siinĂ€ se koskikin, ja jotain historiallista löpinÀÀ, mutta siis suloinen piharatamo❤️
🍀Saint Paulin Grand Street on vienyt sydĂ€meni. EnsinnĂ€kin siellĂ€ on kahvila/salaattibaari /kakkupaikka, jonka nimi on Cafe Latte (vanha Linkosuo potenssiin 3), mutta toiseksi talot niin miellyttÀÀ mun silmÀÀ! Ei ihan scandinaavista, mutta sinnepĂ€in ja ihanat puutarhat, joissa kasvaa vaahteroita (kerĂ€sin vaahteranlehtiĂ€ kassiin), valkorunkoisia koivuja ja mahtipontisia mĂ€ntyjĂ€! LUONTO!
🍀Liikenne on lyhytpinnaista ja liittymĂ€t todella lyhkĂ€isiĂ€, mutta onneksi olen jo kesyttĂ€nyt nuo kiemuratiet; siltikin vĂ€lillĂ€ hirvittÀÀ. Iloa tuo Ford Edge kaikilla kommervenkeillĂ€... TĂ€stĂ€ reissusta jÀÀ pÀÀlle myös autokuume! 




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti