tiistai 15. syyskuuta 2015

Graduation Pictures

Avaudun nyt tässä ihan vaan siksi, että saisitte kuvaa siitä, millaisten asioiden kanssa täällä painiskellaan! Ei ole lakkoa, ei mielenilmauksia, ei eläkkeitä, ei sosiaaliturvaa, mutta on suuria päätöksiä edessä.

Likka siis valmistuu Highschoolista 9 (yhdeksän!) kuukauden päästä ja valmistujaiskuvista ensimmäiset (koulun vuosikirjaa varten) on otettu. Neiti otatti vain viralliset, vaikka epävirallisiakin tarjottii, mutta gap and gown -kuvia ei tietenkään vielä otettu! Kun ei ole niitä vermeitä. 

Nyt saisi sitten ostaa paketteja näitä virallisia kuvia, joista yksi julkaistaan siellä vuosikirjassa (voisi myös ostaa puolensivun tai sivun omalle kultahippuselleen ja julkaista siellä vaikka kaikki kuvat esialkupreschoolista lähtien), jonka voi lunastaa miellyttävään noin kahdeksankympin hintaan. Niin, ja laittakaahan ropposianne tulemaan, jotta voin ostaa muistolaatan(! siis oikeesti!) koulun pihaan tuleville polville ihmeteltäväksi.

Täällä kuva. 

Mutŧa ennenkuin ostaa näitä, täytyy muistaa, että tulee myös niitä gap&gown -kuvia, joista saa tietenkin omia paketteja. Ja sitten iso osa lapsista (äideistä) haluaa epäviralliset valmistujaiskuvat, jotka ovat sellaisia yksi ulkona puistossa, toinen keskellä erämaata ja kolmas urbaanissa sykkeessä -otoksia, joita varten tarvitaan ammattikuvaaja. Joka maksaa. Ja ne kuvatkin maksaa. (Ja meillä on prom -kuvatkin lunastamatta ja seuraava prom on pianaikaan tulossa.) 

Lapseni on erinomaisen fotogeneettinen nuori neito, joten epäilemättä voisimme otattaa kaikki mahdolliset kuvat ja koostaa niistä kuvakirjan, jonka sitten voimme lähettää tiedoksoantona kaikille sukulaisille: rakas tyttäremme, se-ja-se-ilman-ä-kirjainta on valmistunut erinomaisin arvosanoin arvostetusta Ardrey Kell -lukiosta silloin ja tällöin. Terveisin ylpeääkin ylpeämmät vanhemmat ja sitten sitaatti vähintään Martin Luther Kingiltä ja ruusunterälehtiä tippumaan aina kun avaat ensimmäisen sivun tästä muistokirjasta. 

Tai sitten uudelleen sisustan neitokaisen huoneen mausoleumiksi, jossa peräseinällä on gop&gown -kuvat, toisella sivulla viralliset ja toisella epäviralliset ja katossa roikkuu prom-kuvia, joita voisin kausittain vaihdella. Hmm... Päätöksiä, päätöksiä. 

Toivotan onnea ja energiaa suomalaisille nuorille, jotka osallistuvat yo-kirjoituksiin! Täällä laaditaan kirjeitä yliopistoille ja raavitaan rahakirstun pohjia. Tässä ollaan pianaikaan pääsemässä kulttuurierojen ytimeen, odottakaapas vaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti