keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Tapaninpäivä

Täällä tapaninpäivä on siis jo arkipäivä, joten on vähän vaikea linnottautua kotiin tai lähteä Tapaninajelulle sanan varsinaisessa merkityksessä. Kauppaan ei ainakaan tohdi alennusmyyntien alettua eli jotain muuta ohjelmaa on keksittävä. Minä lähdin lenkille ja Pilatekseen, jotta sitten illan saatoin taas lojua. Kalkkunanjämiä tässä on vielä syöty ja mies testasi joululahjaansa kinkunlopuista eli teki papusoppaa instapotissa. Instapot on uusi hitti, painekattilan ja hitaasti hauduttavan lämpökattilan yhdistelmä, ja siinä on myös riisinkeitto helppoa. Sanovat. Täytyisi vähän tutkia ja opiskella, miten tuo toimii.

Kaniinintappaja on nyt luettu ja Valtaistuinpelissä ollaan neljännessä kaudessa... saa nähdä ehditäänkö loppuun ennen kuin likka lähtee Koreaan. On tässä puoltoista kuukautta aikaa, mutta arjen alettua ei pysty 3-4 episodia per ilta katsomaan. Onhan kohta vielä toinenkin laiska viikonloppu edessä, sillä uuden vuoden juhlintakin tulee olemaan maltillista. Mutta sitä ennen pari päivää töitä, ja häät! Juhlakausi on siis vasta päässyt alkamaan. 

Loppu häämöttää jo:

1 kommentti:

  1. Odottelen mielenkiinnolla instapot tarinoita. Meillä poika ihmettelee, kuinka se voi vielä meillä puuttua. Hän ei kuulemma enää pärjää ilman.

    VastaaPoista